onsdag 17 augusti 2011

Polkagrisbiscotti



Dessa polkagrisbiscotti är enkla att göra och underbart goda.

Du behöver:

6-7 dl vetemjöl
En nypa salt
2 tsk bakpulver
75 g smör
2 dl socker (alt 1,5 dl socker + 0,5 dl råsocker)
3 ägg
1,5 dl polkagris

Blanda mjöl, salt och bakpulver. Rör samman smöret med sockret, blanda sedan i ett ägg i taget och rör sedan ner mjölblandningen. Krossa polkagrisarna grovt och blanda ner dem. Dela degen i 4 delar och rulla ut dem. Lägg dem på plåt täckt av bakplåtspapper och platta till dem lite. Grädda i 175 g grader 15-20 min. Ta ut plåten och skär genast längderna på snedden. Ståll tillbaka plåten i den avstängda ugnen och låt skorporna torka i eftervärme längst ner i ugnen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar