tisdag 12 november 2013

Mangosalsa

 
I lördags hade vi lite goda vänner över på en liten buffé, där serverade jag bla en mangosalsa som det var stor åtgång på. Det är alltid trevligt med lite nya inslag när det gäller både matlagning och efterrätter. Men den är gången blev det att testa en ny salsa. Här nedan kommer receptet och funkar utmärkt till kött och kyckling.
 
Mangosalsa
 
1 st  stor Chilli
2 st stora tomater
1 kruka koriander
1 vitlöksklyfta
200 g mango (fryst eller färsk)
1 st liten gul lök
pressad saft av en halv lime eller citron
 
Använder du dig av färsk mango, skala och hacka i fina tärningar. Skala tomaterna och hacka i fina bitar. Finhacka lök och vitlök. Hacka koriandern och rensa chillin från frön och finhacka. Blanda samman alla ingredienser och låt stå dra en timme innan servering. Dekorera med en kvist koriander. Färdig att servera....
 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar